Képgaléria

Standard falpanel

Standard méretű falpanelek, geometriai formák, melyek tetszőleges módon sorolhatók, így a megrendelő egyéni ízlése szerint alakíthatja ki a kívánt textúrát. Falra ragasztással rögzíthető. Darabszámra rendelhető panelek. Az egyes formák a megadott méretekben rendelhetők és standard anyag- és színválasztékunkkal kombinálhatóak, így Önnek lehetősége nyílik arra, hogy paneleinkből egyedi formációkat alkosson.

Steppelt falpanel

Vonalmentén strukturált felületek, melyeknél látszódik a cérna is. Különböző vastagságban és steppelési mintával készülhet. Egyedi megrendelés alapján, választható anyagokból és mintával, egyéni méretekre igazítva rendelhető meg. További információkért kérjük keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

Tűzött falpanel

Pontszerűen strukturált felület, többféle kialakítással. Gombos, díszszeges, húzott, mélytűzött. Egyedi megrendelés alapján készül, választható anyagokból és mintával, egyéni méretekre igazítva. További információkért kérjük keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

Egyedi falpanel

Egyedi mintázatú és formai kialakítású panelekből álló táblák. Egyedi méretekre igazítva, panelenként helyszínre szállítva, falra rögzítve készül. Színek, formák és anyagok választása mindenképpen személyes egyeztetést igényel. További információkért kérjük keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

Falpanel gyerekeknek

Tökéletesen gyermekbarát anyagok felhasználásával, bébi plüssből kialakított egyedi formavilágú panelek, melyek tisztíthatók, semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak. A felhasznált anyagok szabad formaalkotást tesznek lehetővé, így adunk teret a gyermekek változatos ízlésének. További információkért kérjük keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

Bútorok

Az üzletünkben található ülőbútoraink saját műhelyünkben készültek. A bútorok egy része saját tervezésű, az asztalos- és kárpitosmunkákat mind saját magunk végeztük, vannak olyanok, amelyeket újragondoltunk, kicsit saját ízlésünkre szabtuk, átterveztük.

Műhelymunka

A falpaneleket nem csak tervezzük és forgalmazzuk, hanem szakképzett és nagy múlttal rendelkező csapatunk saját műhelyünkben le is gyártja. Ennek köszönhetően a megrendeléstől egészen a helyszínen történő beszerelésig minden a mi kezünkben fut, nincsenek köztes szereplők, akiknél az információk elkallódhatnak.

Bevonóanyagok

Bemutatótermünkben hatalmas bevonóanyag választék található, különböző anyagtípusok és árkategóriák szerint. Megrendelőink személyesen választhatják ki a számukra legszimpatikusabb bevonóanyagot, mely kiválasztásában természetesen mi is tudunk segíteni.

Bemutatóterem

A falpanelek különböző változatainak bemutatására 2015 tavaszán bemutatótermet nyitottunk, melyben kellemes hangulatban rengeteg megoldást, ötletet, egyedi kialakítást tekinthetnek meg ügyfeleink, valamint kiválaszthatják a legmegfelelőbb bevonatot széles bevonóanyag választékunkból. Bemutatótermünk azért nyílt, hogy megrendelőinknek ötletekkel tudjunk szolgálni és egy hangulatos helyszínt teremtsünk a megrendelések pontosításához.

Pinterest