Bemutatóterem

A falpanelek különböző változatainak bemutatására 2015 tavaszán bemutatótermet nyitottunk, melyben kellemes hangulatban rengeteg megoldást, ötletet, egyedi kialakítást tekinthetnek meg ügyfeleink, valamint kiválaszthatják a legmegfelelőbb bevonatot széles bevonóanyag választékunkból. Bemutatótermünk azért nyílt, hogy megrendelőinknek ötletekkel tudjunk szolgálni a különböző falpanelek kialakítási lehetőségeivel kapcsolatban és egy hangulatos helyszínt teremtsünk a megrendelések pontosításához. Bemutatótermünk falait több száz négyzetméteren borítottuk különböző falpanelekkel, hogy ezzel is ötleteket adjunk a hozzánk látogatók számára.

Személyes látogatása előtt kereshet bennünket telefonon, a +36 20 377 7063-as telefonszámon, vagy emailben, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

Személyes egyeztetéssel szeretnénk segíteni a falpanelek terveinek pontosítását, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a bemutatótermünkben mind a falpanelek kialakításának lehetőségei, mind pedig a bevonóanyagok kiválasztásával kapcsolatban. Bevonóanyag választékunkról több információt is találhat oldalunkon.

 Képgalériánkban pedig további fotókat tekinthet meg az üzletről.

Bemutatótermünk nyitvatartása: 
Hétfő - Péntek : 9:00-17:00

Címünk:

1037 Budapest, Bécsi út 267.

 

 

 

Pinterest