Kárpit mindenhol!

Írta: WALL-DIVISION, idő: 2015-05-06 14:51:10

 Láthattuk, hogy hálószobába kiválóan illik a falra ez a remekmű. Amikor már egy helyiségben kipróbáltuk és rájöttünk, micsoda hangulatot áraszt, nem lesz megállás! 

Magával ragad, szívünk szerint minden helyiségben ezt tennénk a falra! Azért óvatosan, nem kell túlzásokba esni! Mindenesetre mutatok néhány ötletet arra vonatkozóan, hogy hol mutathat nagyon is jól a fali kárpitos panel.

 Először is a nappaliban. Izgalmas lehetőségeket rejt. Tehetjük a fő falra; rendezhetjük köré a nappali bútorait, hiszen izgalmas felülete nem untatja a szemet, jólesik ránézni, mégsem vonja el a figyelmet a társalgásról. Sőt, nagyon is jó beszédtémává válhat…

 Ha már beszélgetés, tökéletesen körülölel, az étkezőasztal vagy egy vendéglátó ipari egység bokszainak hangulatáért is felelős lehet a kárpitozás. Tehetjük a bútorok, padok háttámlájára, a falakra, de akár a mennyezetre is. Ezt a budoár hangulatot érhetjük el egy bársonyos anyaggal, egy testes színnel, klasszikus tűzött mintával.

Steppeléssel modernebb hangulatot érhetünk el a folyosón vagy váróteremben, közlekedőkben a falra téve. Igazán előkelő, exkluzív tereket alakíthatunk ki a segítségével. Ez a professzionális megjelenés hasznos segítség lehet egy iroda vagy tárgyalóhelyiség kialakításakor is.