Fal újragondolva

Írta: WALL-DIVISION, idő: 2015-05-05 16:20:53

  Az előző bejegyzésben említettem, hogy nagyjából mivel NE keverjük össze a fali kárpitos panel fogalmát. Most kicsit jobban belemélyednék, hogy milyen lehetőségeket rejt ez a nagyszerű dekorációs elem.

Vegyünk például egy sok éve használt hálószobát. Rengetegszer meguntuk, újraszíneztük a falakat számtalan alkalommal, lecseréltük a bútorokat, modernizáltunk, frissítettük az aktuális trendeknek megfelelően a kiegészítő dekorációkat. És ismét meguntuk a látványt. Valami különlegesre, valami újra, merészre és mégis szemet gyönyörködtetőre vágyunk. Mi legyen ez? – tesszük fel a kérdést magunknak. Természetesen nem más, mint egy jól megválasztott fali kárpitos panel; kezdetnek tehetjük az ágyunk fejvégénél a falra.

Beboríthatjuk vele az egész falat, de akár az ágy szélességéhez is igazíthatjuk a méretét, gondolkodhatunk modern formákban, vagy klasszikus tűzésmintában. Ne féljünk attól, hogy ósdi hatása lesz, hiszen ez a falburkolat mindenképpen újdonság, nem lőhetünk mellé vele, bátran válasszunk merész színeket és mintázatokat, garantált lesz a siker!